- Mobile Event Content Creator -

1. Termenul de creator de conținut de nuntă poate fi unul pe care nici măcar nu l-ați auzit niciodată. Dar nunțile pe rețelele de socializare sunt o tendință în creștere. Deși în prezent unice, acestea vor deveni probabil din ce în ce mai populare în următorii câțiva ani.


2. Când vine vorba de planificarea nunții noastre, este firesc să fim entuziasmați și să vrem să împărtășim această emoție cu toată lumea sau  cel puțin prietenii noștri apropiați și familia. Instagram, Facebook, TikTok etc. sunt pline de miri care își împărtășesc istoria evenimentului lor.
   Nu uitați de oaspeții care nu au putut fi la evenimentul vostru, vor fi surprinși plăcut când vor vedea evenimentul aproape Live


 

3. Pentru ca toți oaspeții să savureze din plin evenimentul și să nu fie cineva nevoit să alerge cu telefonul în mână pentru a face careva fotografii sau video, mai ales că pot fi nu foarte reușite.

4. Lăsați-ne pe noi  să capturăm aceste momente importante pentru a economisi energie și pentru a petrece mai mult timp cu persoanele dragi.

5. Nu uitați că fotografiile și video profesionale le veți primi în 3-6 luni  dar ale noastre le primiți la finele evenimentului.

6. Vă oferim:
 
       +  Filmulețe scurte 
           (cu cele mai importante momente)

       +  Fotografii 
           ( la dorința mirilor și a oaspeților cu telefonul personal sau al nostru ) 

       + Transmiterea fotografiilor și a videourilor  în timp real 
 
       + Primiți tot materialul timp de 24 ore pe un link valabil 30 zile

 Cât costă serviciul nostru ?  

Contactați-ne +37369714777